Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-05-16
|
Kategorier:

Nyheter,

Ljungby

Status gällande fiberutbyggnaden i Nöttja - Hamneda

Nu är vi gång!
Vi har äntligen kommit en bit på vägen närmare ett fibernät i Nöttja och Hamneda. Tillsammans med EON och deras två entreprenörer så har vi förlagt över fem kilometer fiberkanalisation sedan i början av april– framför allt i områden kring Hamneda och Hällorna. Arbetet fortsätter några veckor framöver så ni kommer se både vårt material och EON´s maskiner ute längs med vägarna.

Vi har även den goda nyheten att vi har en upphandlad Entreprenör klar – JTD Fiber AB, som kommer att hjälpa oss med förläggning av fiberkanalisation, sätta skåp, installera anslutningar och allt som hör projektet till. Entreprenören kommer i närtid gå ut med en presentation av sig själva och påbörja arbetet med att samla in markavtal och föra dialoger med såväl vägföreningar som markägare. Målsättningen är att genom projektet föra en dialog med representanter för fibergrupperna som finns i området – för att säkra att vi får ta del av den lokalkännedom och kunskap som finns inom området.

Nu ska IP-Only tillsammans med entreprenören gå in på detaljerna och sätta en tidplan för när vi påbörjar schakt på vilka sträckor, samt slutföra den detaljprojektering som är påbörjad. I grova drag så kommer vi att påbörja schaktarbetet efter sommaren och de första installationerna kommer att ske strax innan årsskiftet.

Vi är ytterst tacksamma för ert tålamod. Vi vet av erfarenhet att om vi ska bygga ett nät av god kvalitet som ska hålla en lång tid framöver – så behöver processen ha sin gång. Allt går enligt plan, om än något långsamt.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan