Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-12-20
|
Kategorier:

Nyheter,

Oskarshamn

Byggstatus i Kristdala

Förberedelserna inför byggnationen av fibernätet i Kristdala fortsätter. Som du känner till förekommer stora förseningar i projektet och byggnationen har inte kommit igång som tidigare tänkt och kommunicerat, vilket naturligtvis är olyckligt. Att bygga ut ett fibernät är en stor, kostsam och tidskrävande investering där vi bygger ut infrastrukturen och digitaliserar samhället och landsbygden.

Status just nu är att den offentliga upphandlingen av den entreprenör som ska genomföra byggnationen har stängts och nu går vi igenom de anbud som kommit in samt för dialog med lämpliga aktörer. Vi arbetar även med markavtalsinsamling och för dialog med varje enskild markägare för att få förlägga fibernätet på deras mark.

Fiberprojektet i Kristdala har sedan tidigare fått beviljat bredbandsstöd från Länsstyrelsen, vilket betyder att projektet får bidrag från regeringens landsbygdsprogram så fibernätet i Kristdala kan bli verklighet. Bidraget är giltigt under en bestämd period som snart går ut. Därför har vi, i dialog med Länsstyrelsen, ansökt om en förlängd färdigställandetid från Länsstyrelsen som måste godkännas innan byggnationen kan påbörjas.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan